Konsert - Lise och Gertrud - Tack för Er musik Eva Dahlgren och Marie Fredriksson

2020-10-16 19:00

Lise & Gertrud, denna karismatiska duo slår år efter år knock out på publiken med sina versioner av låtar som ”alla har hört”. Med två ruskigt samspelta sångröster och en makalös cello når de musikaliska svindlande höjder och alltid med en stor portion humor och självdistans i dialogen mellan låtarna. Nu dyker de ner i Eva Dahlgren och Marie Fredrikssons låtskatt och igenkänningen är hög. De lyckas skapa något eget och äkta personligt kring Eva och Maries, för många älskade låtar.  

 Under snart 20 år har de stått för en högoktanig underhållning i alla möjliga och omöjliga sammanhang. De har synts i allt från Allsång på Skansen och Så ska det låta, till Idrottsgalan och Nobelfesten. De rör sig i gränslandet mellan finkultur och populärunderhållning. 

 Man skulle kunna drista sig till att säga att Lise & Gertrud är som en förlaga till det omåttligt populära Tv-programmet, Så mycket bättre. ”Det är nämligen så de jobbar, tolkar andras låtar, så mycket bättre” som den trogna publikskaran säger.  

Föreställningen är 75 minuter och spelas utan paus

På grund av Covid är det max 50 personer som får vistas i lokalen. Biljetter förhandsbokas på info@malmonfolketshus.se, men betalning sker på plats på folkets hus i samband med konserten. Först till kvarn..

Biljettpriset är 200 kr

Föreställningen är ett samarrangemang mellan Malmöns Folkets Hus, Folkets Hus Kungshamn och Sotenäs riksteaterförening

Varmt välkomna

Lise och Gertrud