The Real Rock´n Roll Party

Välkomna till en härlig kväll på stallebrottet.

Insläppet är kl 18:00 och partyt startar 19:00

The Real Rock´n´Roll Party är en helkväll där publiken kan delta i festligheterna. Det blir en helafton i rock ´n´ rollens tecken. Händer kommer klappas, fötter kommer att röra på sig!

Biljetter kan köpas på plats eller via stallebrottets hemsida

https://stallebrottet.se/project/playtones-refreshments/

Vuxen: 395 kr

Ungdom: 8-15 år: 150 kr

Rock´n´roll och folkparker är för många lika givet som en kopp kaffe på morgonen. När The Refreshments, som trofast spelat denna musik, firar jämna 30 år som band fanns inga bättre lämpade ställen att fira detta på. Nu har de bjudit in The Playtones att åka med på en folkparksturné i sommar.

 

The Refreshments
I tre decennier har The Refreshments gått rakt mot alla rådande trender och envist levererat en högst egen blandning av högoktanig ”rock”, kryddat med precis så mycket ”roll” som behövs för att få till ett sväng som är få band förunnat att hitta. Sedan starten har över en halv miljon sålda skivor (varav tolv guld och två platina), en grammisnominering och mer än 4 000 livespelningar gett The Refreshments den välförtjänta titeln ”Sveriges populäraste” samt ”Landets hårdast arbetande” rock’n’roll-band

The Playtones
The Playtones vann Dansbandskampen på SVT 2009, då bandet över en natt gick från att vara ett okänt band till att vara det hetaste i sin genre. De medverkade även i Melodifestivalen 2011. När bandet släppte debutalbumet ”Rock n´ Roll Dance Party” sålde det guld efter en dag.

Produktionen presenteras av Headstomp Productions i samarbete med Programbolaget och Folkets Hus och Parker och på Bohu-Malmön tillsammans med Stallebrottet